|
|||||||
מ"ת (ירושלים) 73381-11-20 - מדינת ישראל נ' יוסף שרקאוי
מ"ת (ירושלים) 73381-11-20 נ ג ד כבוד השופטת מרים אילני
החלטה
1. נגד המשיב, בן 23, הוגש כתב אשום המייחס לו נשיאת נשק, ירי באזור מגורים, איומים, הדחה בחקירה ושיבוש הליכי משפט. כתב האישום מייחס למשיב רק שני אישומים (אישום 11 ואישום 12) מתוך 19 אישומים המיוחסים לשלושה נאשמים אחרים.
2. על פי המתואר בכתב האישום בין המתלוננת ובין אדם בשם דאוד חושייה (הנאשם ביתר האישומים למעט אישומים 16-13) (להלן: דאוד), היה קשר שטיבו אינו ידוע במדוייק ובשלב מסויים המתלוננת בקשה לנתק את הקשר עם דאוד.
3. על רקע האמור, המשיב ודאוד קשרו קשר לירות לעבר ביתה של המתלוננת בכוונה להפחידה. ביום 10.9.2020 בשעה 3:00 לפנות בוקר הסיע המשיב את דאוד ברכב של אדם נוסף בשם אחמד ג'ית (להלן: ג'ית), לאזור ביתה של המתלוננת כשהוא נושא אקדח ותחמושת ומלווה בבחורים נוספים שזהותם אינה ידועה. דאוד יצא מהרכב וירה שתי יריות באוויר בכוונה להפחיד את המתלוננת. באותה עת שהו במרפסת הבית שתי בנותיה הקטינות של המתלוננת ולאחר שאחת מהן צרחה מבהלה, דאוד קילל אותה והאחות קיללה את דאוד ובתגובה לכך דאוד ירה באקדחו צרור יריות נוסף.
4. למשיב ודאוד נודע כי ג'ית זומן לחקירה. המשיב ודאוד חשדו כי גי'ת דיווח למשטרה על האירוע ובהמשך לכך ובכוונה לשבש את החקירה נפגש המשיב עם ג'ית.
5. בד בבד עם הגשת כתב אישום הוגשה בקשה לעצור את המשיב עד תום ההליכים נגדו.
התשתית הראייתית הלכאורית ... 2021: ינואר | פברואר | מרץ
2020: ינואר | פברואר | מרץ | אפריל | מאי | יוני | יולי | אוגוסט | ספטמבר | אוקטובר | נובמבר | דצמבר 2019: ינואר | פברואר | מרץ | אפריל | מאי | יוני | יולי | אוגוסט | ספטמבר | אוקטובר | נובמבר | דצמבר במסמך זה מוצגים רק 2,500 התווים הראשונים של פסק הדין/ההחלטה, ולא ניתן בהכרח ללמוד מהם על תוצאות ההליך. על מנת לצפות במסמך המלא, יש לרכוש אותו.
|
אינדקס עו"ד בתקדין |
||||||||||||||||||||||||
|