|
|||||||
ת"פ (ירושלים) 4198-05-19 - מדינת ישראל נ' דניאל גולא
ת"פ (ירושלים) 4198-05-19 נ ג ד ע"י ב"כ עו"ד מור עטיה בפני אלכסנדר רון: כב' השופט החלטה
1. החלטה זו - על יסוד הסכמת הצדדים למתן החלטה בכתב ועל הפרק נושא שכבר נדון בבית המשפט בדיון שנועד לנושא.
2. מטעמי הבקשה, ותוך שאדגיש את נימוקיי במסגרת החלטתי מיום 12.3.2020, נכון אני לאשר את העתקת מקום מעצר הבית לבית שמש תחת פיקוח אלקטרוני. במקביל, הוגשה כבר חוות דעת מנהלת הפיקוח האלקטרוני ביחס לכתובת החלופית. אף שרות המבחן נתן את דעתו לנושא ואף הוא מצדד באמור לעיל.
3. בתמצית הדברים, ער אני לטענות המדינה ואולם בחלוף קרוב לשנה וכאשר על הפרק מעצר בית מפוקח אלקטרונית, ניתן לאשר את המבוקש. מעבר לכך, ניתן אף להבין את הטענה שחלופת המעצר המקורית כבר אינה מתאימה מבחינת בני המשפחה.
4. ואשר למתלונן. גם אם יועתק מקום מעצר הבית לבית שמש, זירת התרחשות העבירה ומקום מגורי המתלונן, בחלוף כשנה וכשעל הפרק מעצר בית מפוקח אלקטרונית, די בכך.
5. סוף דבר, ניתן בזה אישור להעתקת מקום מעצר הבית לכתובת החלופית.
6. לטיעונים לעונש - 16.7.2020 בשעה 13:00.
ניתנה היום, כ"ה ניסן תש"פ, 19 אפריל 2020, בהעדר הצדדים.
|
| פברואר | מרץ | אפריל | מאי | יוני | יולי | אוגוסט | ספטמבר | אוקטובר | נובמבר | דצמבר
2019: ינואר | פברואר | מרץ | אפריל | מאי | יוני | יולי | אוגוסט | ספטמבר | אוקטובר | נובמבר | דצמבר
הצדדים במסמך זה: | דניאל גולא, מדינת ישראל |
אינדקס עו"ד בתקדין |
||||||||||||||||||||||||||||||
|