|
|||||||
תא"מ (בת-ים) 54198-07-18 - קל - אוטו שירותי מימון בע"מ ואח' נ' אנדונוב בוזיידר ואח'
תא"מ (בת-ים) 54198-07-18 קל - אוטו שירותי מימון (1998) בע"מ נ ג ד 2. מגדל חברה לביטוח בע"מ כבוד השופטת שרי סנדר מקובר פסק דין
מונחת בפני תביעה שעניינה תאונת דרכים, אשר אירעה ביום 5.1.2018.
אין חולק כי התאונה התרחשה. המחלוקת היא בעניין האחריות לתאונה.
העידו בפני שני הנהגים המעורבים בתאונה ועדה מטעם הנתבעים. כמו כן הוגשו הראיות.
בתום הדיון בתביעה, לאחר שמיעת טענות הצדדים והעדויות, הסמיכו באי כח בעלי הדין את בית המשפט לפסוק את הדין על דרך הפשרה, על פי סעיף 79א(א) לחוק בתי המשפט התשמ"ד-1984. זאת לאחר שהובהר לצדדים כי פסק הדין יינתן ללא נימוקים וכי העילות לערעור על פסק דין זה הינן מצומצמות ביותר, כך שקיים קושי משמעותי לערער עליו.
לאחר ששמעתי את העדויות ובחנתי את הראיות, ובשים לב לנסיבות קרות התאונה ומוקדי הנזק ברכבים, אני סבורה כי יש לחלק את האחריות בין הנהגים המעורבים באופן שווה.
נוכח האמור לעיל, יש לחייב את הנתבעים 1 ו- 2, באמצעות הנתבעת 2, לשלם לתובעת סכום של 1,771 ₪ בתוספת הפרשי הצמדה מיום הגשת התביעה ועד ליום התשלום המלא בפועל, אגרת בית משפט כפי ששולמה, שכר שלושת העדים כפי שנפסק במהלך הדיון ושכ"ט עו"ד בסך של 1,800 ₪.
הסך הכולל ישולם בתוך 30 ימים.
נוכח סיום ההליך בפסק דין לפי סעיף 79א(א) לחוק בתי המשפט [נוסח משולב], התשמ"ד-1984, אני פוטרת את התובעת מתשלום המחצית השנייה של אגרת בית המשפט וככל ששולמה אני מורה על השבתה.
המזכירות תמציא את פסק הדין לב"כ הצדדים.
ניתן היום, ג' טבת תשפ"א, 18 דצמבר 2020, בהעדר הצדדים.
|
| פברואר | מרץ
2020: ינואר | פברואר | מרץ | אפריל | מאי | יוני | יולי | אוגוסט | ספטמבר | אוקטובר | נובמבר | דצמבר
2019: ינואר | פברואר | מרץ | אפריל | מאי | יוני | יולי | אוגוסט | ספטמבר | אוקטובר | נובמבר | דצמבר
הצדדים במסמך זה: | אנדונוב בוזיידר, מגדל חברה לביטוח בע"מ, קל - אוטו שירותי מימון (1998) בע"מ |
אינדקס עו"ד בתקדין |
||||||||||||||||||||||||||||||
|