|
|||||||
תא"מ (תל-אביב-יפו) 7166-04-20 - פלוני נ' איילון חברה לביטוח בע"מ
תא"מ (תל-אביב-יפו) 7166-04-20 נ ג ד איילון חברה לביטוח בע"מ לפני אורלי מור-אל כבוד השופטת
החלטה
משהוגש כתב הגנה, ישלימו הצדדים הליכים מקדמיים בהתאם לדין. התובע יתייחס בתוך 20 יום לטענת הנתבעת, שלא צורף אישור לימודים שהינו מסמך מהותי נדרש, לצורך המשך טיפול בתביעה, וטוב יעשה אם יצרף מסמך כזה בתיק.
שימת לב הצדדים להנחיות לבירור תביעה מסוג זה כפי שהותוו ברע"א 3046/18, פלוני נ' כלל חברה לביטוח בע"מ (24/12/18) - התובע יבהיר אם הוא מסתפק בתביעת אכיפה, שאז יש לדון בשאלה האם הוגשו מסמכים המצדיקים להורות לנתבעת לקיים את הפוליסה ולבדוק את התובע וזאת מבלי לדון בתביעה הכספית.
טוב יעשו הצדדים אם יבואו בדברים ביניהם ויגיעו להסכמה, לפיה תבדוק הנתבעת את התובע ותקבע את נכותו, ככל שקיימת כזו, דבר שיש בו כדי לחסוך בעלויות.
תז"פ 30/8/20, עד אז יודיעו הצדדים אם קיימת הסכמה דיונית ולחלופין יודיע התובע כיצד הוא מבקש להמשיך בניהול ההליך.
ניתנה היום, י"ט אב תש"פ, 09 אוגוסט 2020, בהעדר הצדדים.
|
| פברואר | מרץ | אפריל | מאי | יוני | יולי | אוגוסט | ספטמבר | אוקטובר | נובמבר | דצמבר
2019: ינואר | פברואר | מרץ | אפריל | מאי | יוני | יולי | אוגוסט | ספטמבר | אוקטובר | נובמבר | דצמבר
הצדדים במסמך זה: | איילון חברה לביטוח בע"מ, פלוני |
אינדקס עו"ד בתקדין |
||||||||||||||||||||||||
|